logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Жов
2020

Дискусія партнерів проєкту Erasmus+ на тему: «Методика проведення і процедури підготовки до акредитації освітньо-наукових програм третього циклу освіти»

     Першого жовтня відбулась дискусія партнерів проєкту Erasmus + “Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України / Structuring cooperation in doctoral research, transferrable skills training, and academic writing instruction in Ukraine’s regions /574064-EPP-1-2016-1- LT-EPPKA2-CBHE-SP”. Захід за темою «Методика проведення і процедури підготовки до акредитації освітньо-наукових програм третього циклу освіти» пройшов у Національному університеті «Києво-Могилянська академія».

     Учасники семінару: Представники партнерських інституцій проєкту ДокХаб, Міністерства освіти і науки України, академічних інститутів НАНУ України. Від МНУ прийняли участь Дінжос Р.В., який представляв університет безпосередньо у місті Києві; Мироненко Т.П. та Добровольська Л.С. прийняли участь у роботі групи дистанційно (zoom conference).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*