logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Жов
2015

Вітання Міністра освіти і науки України з Днем працівника освіти

     Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем Учителя!

     Праця вихователя, вчителя, викладача, майстра професійно-техні чного закладу є надзвичайно важливою для суспільства. Саме педагог формує світоглядні та моральні принципи молодого покоління, почуття відповідальності перед своєю країною, любові до власного народу, пошани до його історії та рідної мови.

     Сьогодні, в час побудови нового демократичного суспільства, ми, як ніхто розуміємо, що реформа системи освіти має стати головним фундаментом якісних змін на шляху до успішної та конкурентоспромо жної європейської держави. Ключова роль в реформуванні освіти належать вчителю, котрий постійно прагне професійного вдосконалення, освоює новітні технології, застосовує передові методики, щоб найбільш ефективно передати сучасні знання учням.

     Щиро вдячний Вам за самовіддану працю, за пошук і винахідливість, за мудрість і терпіння, за тепло, яке ви щодня даруєте нашим дітям.

     В цей святковий день бажаю Вам творчої енергії, розуміння учнів, батьків та колег, оптимізму у щоденній праці, миру в Україні та злагоди в родині!
 

З повагою,

Міністр освіти і науки Сергій Квіт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*