logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Жов
2020

Урочисте засідання вченої ради Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського з нагоди Дня працівників освіти України, 107-річчя від дня заснування університету та 102-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського

     2 жовтня 2020 року о 10 годині в актовій залі відбулось урочисте засідання вченої ради Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського з нагоди Дня працівників освіти України, 107-річчя від дня заснування університету та 102-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського.

     Перед початком засідання пролунав гімн України (у записі) у виконанні студентів кафедри музичного мистецтва.

     Урочисте засідання відкрив ректор університету Валерій Дмитрович Будак, привітавши працівників, студентів та гостей університету із цими урочистими датами. Ректор розповів про шлях становлення університету та його відомих випускників, а також звернув увагу на сучасні здобутки закладу.

     Зі словами привітання до працівників та студентів університету звернулись заступник директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації – начальник управління професійної (професійно-технічної), вищої освіти, науки та кадрового забезпечення Людмила Олексіївна Комісарова та начальник Управління молодіжної політики Миколаївської міської РАДИ Олександр Вікторович Рябенко.

     В кінці засідання відбулось урочисте нагородження викладачів та студентів грамотами Міністерства освіти і науки України, Миколаївської міської ради, Департаменту освіти, Обласного профспілкового комітету та університету.

     Після нагородження студенти кафедри музичного мистецтва виконали (у записі) гімн університету, ознаменувавши завершення урочистого засідання вченої ради.

Горбуров Є. Г.
Островська А. С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*