logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Жов
2020

Мозковий штурм «Розвиток пізнавальних процесів в роботі тренера»

     2 жовтня 2020 року в рамках Центру психологічної служби Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського було проведено мозковий штурм «Розвиток пізнавальних процесів в роботі тренера» для студентів.

     Тренерами виступили керівник Центру Психологічної служби Дар’я Сергіївна Гулькова та практиканти Анна Новікова та Марія Петрук.

     Мозковий штурм був спрямований на розвиток ефективних стратегій пошуку нових рішень, подолання психологічних бар’єрів і стереотипів мислення, розв’язання творчих завдань різними методами, що активізують творчий пошук, активізацію діяльності правої та лівої півкуль за допомогою тестів.

     В результаті учасники заняття розвинули креативність і гнучкість мислення, засвоїли основні методи пошуку розв’язання творчих та професійних і особистих завдань, завдяки чому надалі зможуть легко знаходити нові ідеї для роботи, творчості, вдосконалювати існуючі ідеї, об’єкти, проєкти, процеси та інше в роботі тренера.

     Наприкінці заняття студенти ділилися своїми позитивними враженнми від гри, на якій отримали синергетичний ефект від групової роботи та одержали не тільки результат, але і задоволення від самого процесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*