logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


16
Жов
2020

Конкурс для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program (FRDP)

     Офіс Програми академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні до 1 листопада  2020 року приймає документи на конкурс для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program (FRDP) на 2021-2022 академічний рік : https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/.

     Про дослідницькі проєкти стипендіатів Програми за останні роки можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників:  https://fulbright.org.ua/uk/library/.

     Нагадуємо, що у конкурсі  Fulbright Research and Development Program можуть брати участь особи віком до 40 років із дворічним професійним досвідом: журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій, викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ.

     До участі у конкурсі приймаються лише індивідуальні проєкти — дослідницькі та такі, що спрямовані на розробку та запровадження нових навчальних курсів, оновлення навчальних матеріалів, вивчення та оволодіння передовими методами навчання та викладання.

     Презентації програми FRDP та онлайн-консультації за участі фулбрайтівських випускників відбуватимуться щочетверга (наступні 22 жовтня).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*