logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Жов
2020

Арт-терапія «Методи сучасної психології та техніки в групових тренінгах»

     6 жовтня 2020 року відбувся онлайн майстер-клас з арт-терапії «Методи сучасної психології та техніки в групових тренінгах», у якому взяли участь студенти 217 групи спеціальності «Психологія» факультету педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

     Захід провела керівник Центру психологічної служби університету Дар’я Сергіївна Гулькова.

     Арт-терапія – це напрямок в психології та психотерапії, який застосовує різні види мистецтва для терапії, лікування і корекції. Це зцілення за допомогою будь-якої художньої творчості.

     Мета проведення майстер – класу: популяризація арт-терапії у повсякденному житті студентів, внутрішнє розкриття, створення прекрасного через мистецтво, яке зближує людей, розвиває комунікативні властивості характеру. Присутні на заході дізналися про історію виникнення та розвиток арт-терапії, познайомилися з її видами, а також дізналися багато нового про самих себе, свої почуття, внутрішні конфлікти та глибинні бажання.

     Вони побачили, що малюнок і його аналіз може дати вихід внутрішнім конфліктам і сильним емоціям, усунути страх, зрозуміти власні почуття, сприяти зняттю напруги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*