logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


13
Жов
2020

Онлайн-кінотренінг «Моя самооцінка»

     12 жовтня 2020 року для студентів 218 групи спеціальності «Дошкільна освіта», 328 групи спеціальності «Початкова освіта», 597 групи спеціальності «Соціальна робота» факультету соціальної та педагогічної освіти, 217, 317 та 417 груп спеціальності «Психологія», 167 групи спеціальності «Спеціальна освіта. Логопедія», 357 групи спеціальності «Музичне мистецтво» факультету педагогіки та психології, 240 групи спеціальності «Спеціальна освіта. Хімія і біологія» механіко-математичного факультету, 2-3 курсів спеціальності «Українська мова і література» філологічного факультету був проведений онлайн-кінотренінг з теми «Моя самооцінка».

     Тренером виступила студентка 4 курсу Вікторія Проніна.

     Під час кінотренінгу в режимі онлайн студенти виконували різні вправи і практики, спрямовані на усвідомлення своєї самооцінки.

     Упевненість – це основа харизми. Якщо ми носимо маску і боїмося проявляти себе справжнього, то ніхто нам не повірить і тим-більше ніхто за нами не піде.

     Усі наші проблеми в житті прямо пропорційні тому, як важко взаємодіяти з нами.

     Пропрацювавши тільки одну впевненість можна координально змінити свої результати.

     Наприкінці заняття учасники усвідомили, що самооцінка, самоповага, впевненість в собі – це риси характеру, які впливають на дуже велику кількість сфер життя. Виправлення цих рис позначиться на житті та самопочутті в цілому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*