logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Лис
2020

Друзі! Українці! Знавці й поціновувачі рідного слова!

     Найочікуванішою подією осені стане написання ювілейного Радіодиктанту національної єдності! Запрошуємо долучитися до цієї унікальної як за своєю ідеєю, так і за масштабністю проведення акції, яка об’єднує не лише українців за національним принципом або виключно фахівців-філологів, а й тих, хто є небайдужим до національних традицій, любить, поважає і прагне опанувати українську мову в усій її красі та багатстві.

     Цьогоріч кафедра української мови і літератури пропонує інший, «карантинний», формат спільної участі всіх, хто завжди писав або прагне писати радіодиктант із нами, у стінах нашого університету або поза його межами.

     На сторінці кафедри української мови і літератури у фейсбуці ми розміщуватимемо для вас тематичні відео- й фотоматеріали та різні цікавинки. Усі охочі можуть відправляти свої світлини, що свідчать про участь в акції, фото написаного диктанту або текстові враження від цієї події адміну сторінки кафедри в соцмеражах Корнієнко Ірині за номером мобільного 0674590460 (Вайбер, Телеграм) або у Messenger-повідомленні, зазначаючи тему «Радіодиктант з МНУ» (за бажанням – інформацію про себе). Робочі хештеги – #радіодиктант_з_МНУ та #радіодиктант2020

     А студенти нашого університету матимуть можливисть позмагатись у конкурсі на краще написання радіодиктанту!

Трансляція відбудеться:
радіо — UA: Українське радіо, UA: Радіо Культура;
телебачення — UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та регіональне суспільне телебачення;
інтернет — ютуб-канал та фейсбук-сторінка UA: Українське радіо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*