logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


13
Лис
2020

Цікаво про серйозне… МАЙСТЕР-КЛАС З «WEB -ДИЗАЙНУ»

     WEB-дизайнер – досить молода та цікава професія. Даний спеціаліст займається оформленням сайтів відповідно до нових тенденцій моди, створює оригінальні банери, зображення та інші цікаві елементи, які прикрашатимуть сайти та дадуть змогу вирізнятися їм від конкурентів.

     12 листопада у нашому коледжі на платформі zoom.us відбувся онлайн майстер-клас з веб-дизайну під керівництвом викладача циклової комісії технічного напряму підготовки АВРАМЕНКА ОЛЕКСІЯ ІВАНОВИЧА, для студентів третього та четвертого курсів спеціальності 113 «Прикладна математика», а також всіх бажаючих. Метою даного заходу було зацікавити студентів професією WEB-дизайнер та виявити обдарованих студентів в галузі графічного дизайну. Студентам були запропоновані сучасні тенденції та ресурси в галузі WEB-дизайну та проведено майстер-клас зі створенню форми входу на сайт.

     Підсумком даного проєкту став конкурс «Найкращий WEB-дизайн». У запеклій боротьбі між студентами третього та четвертого курсів за звання «Найкращий WEB-дизайн» перемогла дружба!

     Однак, НАЙКРАЩИМИ ДИЗАЙНЕРАМИ стали студенти САЄНКО ДМИТРО (група 365) та ПЕЧОНКІН НІКІТА (група 465). Пишаємося вами, хлопці!!!

     Вітаємо переможців, бажаємо творчого натхнення, успіхів у всіх починаннях, досягнення поставленої мети! А всім студентам, які долучилися до такого супер-дійства дякуємо за активну участь та бажаємо реалізувати себе в омріяній професії. Далі буде…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*