logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


16
Лис
2020

Навчаючи, навчаємось й самі…Участь в онлайн-практикумі «Тенденції ринку праці. Нові виклики». «Цифровізація в області управління персоналом»

     12 листопада 2020 року директор Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського Олена Царенко прийняла участь в онлайн-практикумі: «Тенденції ринку праці. Нові виклики». «Цифровізація в області управління персоналом» від компанії А5 Systems, під час якого під головування експертів проєкту – Олени Гапич, директорки консалдінгової компанії в сфері управління персоналом «Right people management» та Юлії Олійникової, керівника проєкту А5 Персонал, експертки програмних рішень для HR-керівників освоїли нові тенденції ринку праці, опрацювали нові виклики внаслідок локдауну 2020 та цифрові рішення для управління персоналом при віддаленій роботі.

     Основні питання, які були розглянуті під час онлайн-практикуму:
– Тенденції ринку праці в умовах 2020;
– Нові виклики в системі управління персоналом;
– Новий підхід до рекрутингу, оцінки персоналу в умовах карантину;
– Збереження продуктивності відділу персоналу при віддаленій роботі;
– Цифровізація функцій управління персоналом;
– Оцінка персоналу, створення індивідуальної програми розвитку;
– Інструменти для віддаленої адаптації нових працівників;
– Кваліфікація персоналу для внутрішньої ротації в організації;
– Особистий кабінет співробітника.

     Тренінг є надзвичайно актуальним та корисним, зважаючи не тільки на реалії нашого сьогодення, а й на той факт, що нині, цифровізація освіти постає імперативом реформування освітньої галузі, головним і першочерговим завданням ефективного розвитку інформаційного суспільства в Україні. У Концепції розвитку цифрової економіки та суспільства України на 2018-2020 роки визначено, що цифровізація освіти є сучасним етапом її інформатизації, що передбачає насичення інформаційно-освітнього середовища електронно-цифровими пристроями, засобами, системами та налагодження електронно комунікаційного обміну між ними, що фактично уможливлює інтегральну взаємодію віртуального та фізичного, тобто створює кіберфізичний освітній простір.

     Тож в нашому коледжі, ми дотримуємось принципу «Навчаючи, навчаємось й самі…» Адже майбутнє України належить соціально відповідальним, прогресивним та освіченим українцям.

     Дякуємо організаторам за майстерно проведений вебінар! До нових зустрічей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*