logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лис
2020

Толерантність – як засіб позбутися ярликів…

     16 листопада 2020 року, у Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, з нагоди відзначення Міжнародного дня толерантності, відбувся онлайн круглий стіл на тему: «Толерантність – як засіб позбутися ярликів», приурочений толерантності та культурі миру, нетерпимості до проявів насильства та дискримінації.

     До роботи круглого столу долучився і Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Миколаївській області Вадим Жепало, який розповів учасникам заходу про діяльність регіонального представництва Омбудсмана щодо протидії дискримінації, повідомив про повноваження та функції Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також надав відповідну контактну інформацію.

     Основну увагу студентів було звернено не лише на толерантне ставлення до різних категорій суспільства, а й на таке поняття як терпимість, яке означає повагу, прийняття та правильне розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, наших форм самовираження і способів вияву людської індивідуальності.

     Учасники наголосили, що їй сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті та переконань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*