logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Гру
2020

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ – СЛАВА, ГОРДІСТЬ, МІЦЬ КРАЇНИ!

     6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

     Сьогодні, в День Збройних сил України, Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» долучається до привітань і з особливою пошаною висловлює слова вдячності всім нашим військовослужбовцям – хоробрим чоловікам і жінкам – та вітає їх із професійним святом. Ви здійснюєте дуже важливу місію: захищаєте рідну землю, нашу незалежність та свободу. Тож у ваш день зичимо непереборної сили духу!

     Напередодні свята, 04 грудня, у нашому закладі відбувся виховний онлайн-захід «Герої живуть поряд». Запрошений гість, засновник БФ «Фонд добра країни» та кімнати для відпочинку військовослужбовців «Автовокзал Миколаївський Пост» Денис Барашковський поділився досвідом роботи волонтером та завданнями волонтерської діяльності.

     Завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки юнацтва Андрій Алієв також долучився до заходу, презентувавши студентам цікаве опитування про історію створення та розвиток Збройних Сил незалежної України.

     До складу української армії входять всі роди військ, які представлені Повітряними і Військово-морськими силами України, а також Сухопутними військами. У структуру Сухопутних військ входить армійська авіація і аеромобільні війська, механізовані і танкові війська, ракетні війська і артилерія, високомобільні десантні війська і Війська протиповітряної оборони. У структуру Повітряних сил включені винищувальна і штурмова авіація, розвідувальна, транспортна і бомбардувальна авіація, зенітно-ракетні та радіотехнічні війська.

     У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*