logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Гру
2020

«Підліток і закон. Кримінальна відповідальність неповнолітніх» – дискусійна панель до Дня захисту прав людини від Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О.Гмирьова

     Студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» разом з директоркою коледжу, кандидатом політичних наук Оленою Царенко та викладачами коледжу взяли участь у заході «Університет правових знань», організованому Миколаївською обласною універсальною науковою бібліотекою імені О.Гмирьова.

     Сьогоднішня зустріч у рубриці «Трибуна юриста», була присвячена Міжнародному Дню захисту прав людини. Актуальною та вкрай важливою для суспільства була і тема дискусії: «Підліток і закон. Кримінальна відповідальність неповнолітніх».

     Спікерами заходу виступили:
     Ганна Гоголева – адвокатка, очільниця відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надання Регіонального центру БВПД у Миколаївській області;
     Вадим Жепало – регіональний координатор взаємодії з громадськістю у Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав Людини.

     Надзвичайно цікавою видалася дискусія, спікери розкрили основні аспекти кримінальної відповідальності неповнолітніх та захисту їх законних прав та інтересів. Дякуємо за цікаву, актуальну та змістовну зустріч!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*