logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Гру
2020

«Знання — сила, а знання в галузі права — суперсила!»

     17 грудня 2020 року студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» разом з директоркою коледжу Оленою Царенко долучилися до гостьової онлайн зустрічі з питання: «Правова грамотність у сімейних відносинах» із начальником Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управляння Міністерства юстиції — Ключник Інною Володимирівною. У ході зустрічі розглянули питання діджиталізації послуг, шлюбного віку, підстави реєстрації та розірвання шлюбу в умовах сьогодення, а також багато  чого іншого з питання правової грамотності у сімейних відносинах. Студенти мали унікальну можливість поспілкуватися з високопрофесійним фахівцем, задати питання, які їх турбують та отримати кваліфіковану відповідь.

     Інформація, якою з нами люб’язно поділилася Інна Володимирівна, не просто актуальна, а й дуже корисна. Це те, що повинен знати кожен, бо знання — сила, а знання в галузі права — суперсила.

     По завершенню зустрічі Інна Володимирівна надала відповідну інформацію та запросила усіх звертатись до Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управляння Міністерства юстиції (м. Одеса)

     Місце дислокації відділу: 54029, м. Миколаїв, вул. Шосейна, 11

     тел. (0512) 56-60-54, (0512) 56-60-43

     e-mail: vcs@mkm.mk.drsu.gov.ua

     misto.dracs@gmail.com

     Щиро дякуємо Інні Володимирівні Ключник за змістовну, корисну професійну зустріч з молоддю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*