logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Жов
2015

HUMAN RIGHTS IN EDUCATION

     8 жовтня 2015 року на факультеті іноземної філології за підтримки посольства Швеції в Україні та Шведського інституту відбувся міжнародний науково-практичний семінар з прав людини у галузі освіти, мета якого – поглиблення знань студентів і викладачів з питань освіти в галузі прав людини на міжнародному, європейському та національному рівні; дослідження дотримання прав людини у полікультурному світі.

     Із вітальним словом до учасників семінару звернулися проректор з наукової роботи МНУ імені В. О. Сухомлинського, професор А. Л. Ситченко, декан факультету іноземної філології, доцент Н. І. Козак та організатор семінару, кандидат педагогічних наук К. А. Шапочка.

     В обговоренні проблемних питань брали участь провідні фахівці з питань прав людини в Миколаївській області, молоді науковці, викладачі та студенти навчальних закладів міста.

     Присутні послухали скайп-лекцію Леннарта Споландера (Університет Умеа, Швеція) «Система середньої та вищої освіти в Швеції: політика уряду, щодо дотримання прав людини» та виокремили коло актуальних питань. Всі учасники семінару отримали сертифікати.

1 в¦тальне слово

1 начало

1 скайп встреча

2 учасники

2витальне слово

3 витальне слово

5 dbnfkmyt ckjdj

3 гости

3 сертификат

4 учасники

начало

финал
Прес-центр факультету іноземної філології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*