logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Гру
2020

Світом Миколай мандрує …

     Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити дітей за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

     День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.

     18 грудня 2020 року студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» стали учасниками святкового виховного онлайн заходу «Миколай – чарівник мандрує світом…», присвяченого дню Святого Миколая.

     Святий Миколай є одним з найбільш шанованим в Україні святих. В календарі є два свята Миколи – один весняний (22 травня) і другий зимовий (19 грудня). Зимовий Миколай особливо опікується знедоленими, хворими, заступником та захисником усіх кому потрібна його допомога. До нього посилають молитви землероби, скотарі та рибалки, яких, до речі, він рятує від усіляких небезпек на воді.

     Те захоплення, з яким студенти демонстрували презентації про особистість Миколая, історію цього свята, народні прикмети, ще раз переконали всіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. І, до речі, напередодні цього чарівного свята вся дружня коледжівська родина стала провідниками виконання дитячих мрій у «Різдвяній акції» від ГО «Світ мрій» й змогла реалізувати мрії діточок та як вірні та надійні помічники Святого Миколая передали їм омріяні подаруночки й привітання з прийдешнім святом.

     Зі святом всіх нас! Нехай до вас обов’язково завітає Святий Миколай і здійсняться всі найпотаємніші бажання!

     Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці, нехай нас всіх оберігає й на добрі вчинки наставляє! Ще хай заступиться за тих, про кого геть ніхто не дбає! Та в кожен дім і в кожну хату принесе радощів багато!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*