logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Січ
2021

Майстер-клас з успішного складання ЗНО з математики

     У Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського» продовжується активна підготовка студентів до успішного складання ЗНО з математики. Тож і сьогодні, 26.01.2021 року, наші студенти були активними учасники чергового майстер класу від викладача математики Марінової Валерії Віталіївни з підготовки до успішного складання ЗНО з математики. Викладач акцентувала увагу студентів на проблематиці та методах вирішення задач з теми: «Планіметрія».

У програмі майстер-класу було розглянуто:

– як контролювати екзаменаційний стрес;

– що робити, коли настає паніка;

– як розкрити ресурс знань під час іспиту;

– вплив емоційного стану на результат ЗНО;

– рекомендації з підготовки до ЗНО з математики;

– основні типи задач з теми «Планіметрія»;

– створення математичної моделі задачі.

     У ході онлайн-заходу викладач нагадала студентам, що тест зовнішнього незалежного оцінювання з математики у 2021 році складається із завдань чотирьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності, завдань відкритої форми з короткою відповіддю (структуроване та неструктуроване), а також завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю. Загальна кількість завдань тесту з математики – 34, на виконання яких учасникам буде відведено 210 хвилин.

     Результат виконання завдань №1-26, 30 та 31 буде зарахований як державна підсумкова атестація з математики для тих студентів закладів освіти, які 2021 року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, та вивчали математику на рівні стандарту.

     Результат виконання завдань всього тесту буде зарахований як державна підсумкова атестація з математики для тих учнів, студентів закладів освіти, які 2021 року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, та вивчали математику на профільному рівні, а також буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти України.

     Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання №1-26, №30 та №31, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація на рівні стандарту, дорівнює 50 балам.

     Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту – 67 балів.

     Валерія Віталіївна майстерно демонструвала студентами всі секрети успішної підготовки та впевненого проходження зовнішнього незалежного оцінювання з математики. А наші студенти мали можливість продемонструвати свої знання під час вирішення різноманітних тестових завдань, задач та вправ з визначеної тематики заходу. Впевнені, що всі наші студенти складуть ЗНО з математики успішно!

     Не зупиняємось і продовжуємо готуватись й далі. Адже саме тренувальні вправи дозволяють повторювати вивчений матеріал, виявляти слабкі сторно своєї підготовки та проводити роботу над помилками. Попереду нас ще чекають різноманітні тренувальні «батли» та конкурси за матеріалами ЗНО!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*