logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Січ
2021

Дизайнер – затребувана професія майбутнього!

     А ми продовжуємо знайомство з професіями майбутнього, якими можна оволодіти, навчаючись саме у нас! І 27 січня 2021 року, в рамках тижня технічного напряму підготовки «Професій майбутнього», у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» відбулася онлайн-зустріч з представником однієї з перспективної, цікавої та творчої професії – ДИЗАЙНЕР!

     Адже ДИЗАЙНЕР – це саме та професія, яка є однією з найбільш затребуваних на сучасному ринку праці. В еру яскравих емоцій та краси навіть у  дрібницях, саме дизайнер створює такі речі, які дозволяють додати у життя більше кольорів. Заробітні плати у дизайнерів досить високі, але працювати доводиться багато і наполегливо.

     Дана професія настільки різнобічна, що потребує знань з усіх областей. А навчаючись в нашому коледжі на спеціальностях «Комп’ютерна інженерія» та «Прикладна математика» ви зможете в майбутньому реалізувати себе як Веб-дизайнер (дизайн сайтів, банерів), Дизайнер принтів для одягу, взуття (розробка макетів, підбір кольорів), Дизайнер поліграфічної продукції тощо.

     Наполегливість та завзяття – запорука гарного майбутнього. Під час заходу студенти виявили неабияку зацікавленість у потребі оволодіння знаннями, ставили надзвичайно багато питань, які їх хвилюють та отримували кваліфіковані професійні відповіді. А першою, найнеобхіднішою умовою стати першокласним професіоналом в омріяній професії є якісне навчання! Саме на цьому наголосив наш сьогоднішній спікер!

     Тож, друзі, якщо й ви мрієте здобути перспективну професію дизайнера, ми люб’язно запрошуємо вас приєднатися до команди наших студентів, а наші висококваліфіковані викладачі завжди допоможуть реалізувати ваші задуми та мрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*