logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Січ
2021

Майстер-клас з успішної підготовки до ЗНО з математики

     28 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського», в рамках циклу додаткових консультацій з підготовки до успішного складання ДПА у форматі зовнішнього незалежного оцінювання знань, відбувся черговий онлайн майстер-клас з математики «Побудова рисунків до стереометричних задач. Підготовка до ЗНО».

     Стереометрія — це розділ геометрії, в якому вивчаються фігури в просторі, а також властивості просторових фігур. Основними фігурами в просторі є точка, пряма та площина.

     В рамках дистанційної освіти викладачі нашого коледжу завжди підвищують рівень своїх навичок та компетенцій, щоб навчання в умовах сьогодення не ускладнювало, а полегшувало опанування таких фундаментальних тем студентами. За допомогою програми GeoGebra студенти, разом з викладачем математики МАРІНОВОЮ ВАЛЕРІЄЮ ВІТАЛІЇВНОЮ, розібрали завдання третьої частини ЗНО та розвитку просторової уяви. Просторове мислення — вид розумової дiяльностi, що забезпечує створення просторових образiв i оперування ними в процесi розв’язання рiзних практичних i теоретичних задач. Робота з подібними програмами. Крiм позитивного впливу на засвоєння курсу математики, сприяє пiдвищенню ефективностi заняття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*