logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Лют
2021

Тиждень технічної творчості «Професії майбутнього» в дії!

     Хто сказав, що криза або COVID – це привід для того, щоб сумувати або зробити паузу в пошуку нових знань?! Успішний досвід роботи наших випускників говорить про зворотне – це час для вдалих змін! Ми та наші випускники навчимо тебе всьому, що вміємо самі!!!

     29 січня 2021 року, на завершення тижня технічної творчості «Професії майбутнього», у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» відбулася онлайн-зустріч студентів коледжу з популярним Миколаївським блогером, а за професією маркетологом-таргетологом, випускницею нашого навчального закладу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» ОЛЕКСАНДРОЮ ГОРДІЄНКО, яка почала свій професійний шлях ще під час навчання в коледжі та активно розвивається й зростає як спеціаліст і зараз.

     Маркетолог та таргетолог – це працівник, що займається розвитком акаунтів в соціальних мережах і відповідає за залучення аудиторії, продуктивно взаємодіє з передплатниками, створює позитивний образ бренду (як особистий, так і суспільний). Його роботою є просування компанії або приватної особи в просторі соціальних медіа.

     Ох і драйвовою ж була ця зустріч!!! Адже Олександра ділилася з нами секретами успішного блогерства і не тільки… А студенти мали унікальну можливість почути професійні відповіді на всі питання, що їх хвилюють! А питань було чимало!!! Нам було надзвичайно приємно знову зустрітися з нашою Сашею та поспілкуватися з нею вже в іншому амплуа – справжнього професіонала, майстрині сучасного світу ІТ!

     Наші випускники – наше обличчя! Пишаємося вашими здобутками та досягненнями!!!

     Якщо ж і ви бажаєте здобути професійний фах та оволодіти професіями майбутнього, запрошуємо вас приєднатися до лав наших студентів та оволодіти перспективними професіями майбутнього!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*