logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Лют
2021

Комп’ютерна вікторина «GURU-IT»

     28 січня 2021 року, в рамках тижня технічної творчості «ПРОФЕСІЇ МАЙБУТНЬОГО», у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського» відбулася онлайн комп’ютерна вікторина «GURU-IT» серед студентів 3 і 4 курсів спеціальностей «Прикладна математика» і «Комп’ютерна інженерія».

     Сучасний світ вже важко уявити без комп’ютерів, особливо в умовах сьогодення! Комп’ютерні технології дають широкі можливості для розваг, навчання, отримання та освоєння корисної та цікавої інформації. Отож, командам були запропоновані різноманітні питання на комп’ютерну грамотність, а також на кмітливість та можливість оцінити рівень своєї базової комп’ютерної грамотності.

     Варто зазначити, що вагомість та ефективність організації та проведення таких заходів важко переоцінити, оскільки вони не лише значно підвищують рівень сучасного студента, а й сприяють збільшенню мотивації до знань під час змагального процесу. Окрім того, участь у штучно створених «професійних кейсах» формує у майбутнього фахівця низку особистісно необхідних професійних якостей, зокрема креативність, гнучкість, комунікабельність, змагальність і конкурентоспроможність.

     Отже, в запеклій боротьбі за звання «GURU-IT» перемогла команда студентів ЧЕТВЕРТОГО курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія»!!!

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!! ПИШАЄМОСЬ ВАМИ!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*