logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Лют
2021

Безкоштовні онлайн-курси з підготовки до ЗНО з англійської мови розпочато!

     З 16 січня 2021 року в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського стартували безкоштовні онлайн-курси з підготовки учнів 10-11 класів міста Миколаєва і Миколаївської області до ЗНО з англійської мови, організовані кафедрою англійської мови та літератури філологічного факультету.

     Протягом занять майбутні абітурієнти ознайомлюються із видами завдань та специфікою їх виконання, відпрацьовують навички аудіювання, мають можливість отримати відповіді на різні питання від висококваліфікованих спеціалістів.

     Так, на перших заняттях, проведених кандидатом педагогічних наук Щербаковою О. Л. і викладачем Нікіфорчук С. С., школярі удосконалювали техніку читання англійських текстів, приділяючи особливу увагу фонетиці та лексиці іноземної мови.

     Для того, щоб стати слухачем дистанційних курсів з підготовки учнів 10-11 класів до ЗНО з англійської мови, необхідно заповнити заявку, відправивши на вказану електронну адресу.

МИКОЛАЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ В.О.СУХОМЛИНСЬКОГО КАФЕДРА АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ ЗАЯВКА НА КУРСИ «ПІДГОТОВКА ДО ЗНО З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ»

1. Піб_______________
2. № школи
3. Клас
4. Куди плануєте вступати
5. Номер телефону
6. E-mail
7. Надіслати заявку на E-mail shevchenko2011@gmail.com до 25 лютого 2021 року.

     Контактний телефон: 0662356286 Шевченко Ірина Вікторівна. Источник: izvestia.nikolaev.ua

     Наступне заняття відбудеться 13 лютого 2021 року об 11.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*