logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Лют
2021

Наукова творчість філологів

     23 січня 2021 року студентки 216 групи Анастасія Єрмак та Ірина Пісьменна під керівництвом старшого викладача О. Д.Мхитарян взяли участь у VІІ обласній науково-практичній онлайн-конференції «Творчість Лесі Українки і сучасність», приуроченої 150-й річниці з дня народження видатної української поетеси, драматургині та перекладачки.

     Науковий захід традиційно організовано обласним Будинком художньої творчості для відділень літературознавства, фольклористики, мовознавства та мистецтвознавства Миколаївського територіального відділення МАН України. Родзинкою цьогорічної конференції стало залучення до науково-дослідницької роботи інтелектуально і творчо обдарованої молоді як закладів загальної середньої, позашкільної освіти, так і ЗВО.

     Студентки філологічного факультету гідно презентували власні наукові та творчі здобутки, опубліковані у збірнику тез конференції та вибороли одне з призових місць для продовження наукових пошуків у форматі Всеукраїнської конференції «Леся Українка у вимірах національної та світової культури». Щиро вітаємо Анастасію Єрмак, Ирину Пісьменну та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*