logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


13
Лют
2021

VALENTINE’S DAY

     12 лютого 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського» викладач англійської мови ВІКТОРІЯ СЕРГІЇВНА ЛЕВИЦЬКА і студентка-практикантка V курсу Філологічного факультету Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського ЗОРЯНА МИКОЛАЇВНА ЗАРЕЦЬКА провели онлайн-захід з англійської мови на тему «Important Vocabulary on Valentine’s Day: History, Traditions, Gifts and Dating in English-Speaking Countries».

     Організатори заходу провели змагання між студентами коледжу, які мали якомога швидше знайти пару імені відомих літературних і музичних героїв та назвати імена складеного дуету. Студенти розподілилися на дві команди – 1) Man; 2) Woman. Переможцем стала команда Man, яка була більш активною і швидшою у визначенні правильного варіанту.

     Учасники захоплюючого заходу з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання.

     Метою цього заходу було розвинути інтерес студентів до вивчення іноземної мови (англійської), традицій та культури, як неповторного засобу спілкування між людьми різних національностей. Розширення світогляду та ерудиції студентів. Розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; формування позитивного ставлення до англійської мови. Розвиток в студентів навичок слухання віршів та рекламних роликів іноземною мовою та підвищення мотивації до вивчення англійської мови в коледжі.

     Мету було досягнуто, студенти отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у фінальному конкурсі цікавого та захоплюючого дійства Тижня іноземної мови в нашому коледжі.

     Захід був цікавим, насичений активною працею і добрим позитивним настроєм.

     Студенти-практиканти вдячні колективу коледжу за допомогу і підтримку в проведенні різноманітних заходів і можливість якісного проходження педагогічної практики. Атмосфера в коледжі сприяє успішній реалізації всіх наших спільних задумів!

     До зустрічі, друзі! Продовжуємо нашу плідну співпрацю й надалі! Пишаємось нашими практикантами!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*