logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Лют
2021

KWEST

     У рамках проведення тижня іноземної мови у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського», 11 лютого 2021 року, викладач англійської мови В. С. Левицька і студентка-практикантка V курсу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського А. С. Горбатюк провели віртуальний англомовний квест для студентів першого, другого та третього курсів коледжу. Організаторами було розроблено «маршрут», який складався з чотирьох станцій: «Dean’s office», «Library», «Sports ground» та «Teacher’s room».

     Під час квесту студенти брали активну участь, охоче по черзі відповідали на запитання. Студенти-учасники квесту пройшли маршрутом, виконали цікаві та різноманітні завдання на знання та розуміння англійської мови.

     Для учасників це, насамперед, була можливість поспілкуватися англійською мовою у розважальній формі.

     По завершенню квесту було визначено переможців. І ними стали…

     Перше місце зі значним відривом посів студент першого курсу спеціальності «Прикладна математика» – ВЛАДИСЛАВ БУБЕРЕНКО (165 група), який несподівано для всіх у кінці квесту вирвався вперед. Друге місце посіла студентка третього курсу спеціальності «Право» – КАТЕРИНА ЮРЧЕНКО (315 група). Третє місце з відривом усього в один бал посів студент другого курсу спеціальності «Прикладна математика» – ГЛІБ ЮРИК (265 група). Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших успіхів!!!

     Всі учасники квесту отримали позитивні емоції та провели час з користю. До нових зустрічей, друзі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*