logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Гру
2020

Онлайн-тренінг «Успішні навики самопрезентації»

8 грудня 2020 року зі студентами 1-4 курсів спеціальності «Психологія», 2 курсу спеціальності «Спеціальна освіта. Логопедія», 1-3 курсів спеціальності «Історія та археологія» факультету педагогіки та психології, 3 курсу спеціальності «Спеціальна освіта. Математика», 3 курсу «Облік та оподаткування» механіко-математичного факультету був проведений онлайн-тренінг «Успішні навики самопрезентації».

Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Дар’я Сергіївна Гулькова та студентка 217 групи Анастасія Баранова.

Метою заняття було: ознайомлення студентів з успішною самопрезентацією; навчитися правильно себе презентувати людям; які є інструменти самопрезентації; як себе заспокоювати при хвилюванні і як виглядати впевненою людиною; які є сильні і слабкі сторони у людини, та як з ними боротися.

На занятті учасники дізналися про те, як можна оцінити свою промову виступу; як перестати хвилюватися перед сценою або ж будь-яким заходом; які вправи потрібно робити, щоб заспокоїти себе, і як правильно дихати під час стресу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*