logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Лют
2021

МИ ПАМ’ЯТАЄМО! ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ…ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!..

     19 лютого 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського» студентами-практикантами філологічного факультету Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського було проведено вечір пам’яті до Дня Героїв Небесної Сотні. Модератор онлайн-заходу – ЮЛІЯ ЛЕУСЕНКО.

     Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна Сотня стала прикладом самопожертви в ім’я вищих ідеалів, одним із яких була гідність. Згідно з Указом «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» 20 лютого назавжди увійде в історію України.

     Організатори заходу розповіли про історію розгортання подій у революційні роки, наголосили на важливих датах, які повинні віднайти своє місце в пам’яті кожної людини. Вшанування загиблих супроводжувалося переглядами відео про Небесну Сотню, запалюванням свічок і хвилиною мовчання.

     Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш щем у грудях. Хай пам’ять про всіх невинно загиблих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Герої не вмирають!

     Дякуємо всім, хто мав змогу долучитися до вечора пам’яті!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*