logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Лют
2021

Тренінг на тему «Профілактика інтернет залежності»

     3 лютого 2021 року на платфомі Zoom проходив диспут з елементами тренінгу на тему «Профілактика інтернет залежності» для студентів 3-6 курсів спеціальності «Психологія», 2 курсу спеціальності «Історія та право», 1-2 курсів спеціальності «Музичне мистецтво» факультету педагогіки та психології, 2-3 курси спеціальності «Право» Фахового коледжу МНУ імені В. О. Сухомлинського.

     Тренерами виступили: керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та студентка-практикант 3 курсу спеціальності «Психологія» Кароліна Киричук.

     На онлайн-зустрічі ми визначали та проаналізували основні проблеми комп’ютерної та інтернет-залежності у молодіжному середовищі, визначили причини появи, симптоми та наслідки профілактики компютерної залежності. компютерної залежності, способи формування адекватної самооцінки для

     За допомогою вправам дали можливість учасникам самостійно прийняти ту позицію, до якої вони схиляються, розвивали навички вміння висловлювати свою точку зору логічно і конкретно, виховували інтерес до порушеної теми.

     Також тренерами була продемонстрована інформація щодо впливу комп’ютерних ігор на організм дитини. Визначили комп’ютерну та Інтернет залежність шляхом проведення анкетування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*