logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Лют
2021

Заняття «Формула безконфліктного спілкування»

     За запитом викладачів Ю. О. Бабаян та Ю. Г. Шапошникової Центром психологічної служби університету було проведено тестування серед студентів 1-2 курсів на прояв конфліктності та рівню самооцінки. Виходячи з результатів тестування було запропоновано студентам участь у циклі тренінгових занять.

     9 та 10 лютого 2021 року в рамках Центру психологічної служби продовжується цикл тренінгових занять. Тема другої зустрічі «Формула безконфліктного спілкування» зі студентами 218-К групи спеціальності «Початкова освіта» факультету педагогічної та соціальної освіти та 262 групи спеціальності «Комп’ютерна інженерія» механіко-математичного факультету та 217 групи спеціальності «Психологія» факультету педагогіки та психології .

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та практикант магістр Вікторія Осіпова.

     Протягом заняття студенти розкривали суть структури конфлікту, визначали предмет, об’єкт та причини його виникнення. Виконували практичні вправи на виявлення позитивних та негативних сторін конфліктів, за допомогою конкретним ситуаціям, працюючи в групах, визначали поетапність виникнення конфліктів та як їх вирішувати на перших стадіях.

     Використовуючи асоціативні метафоричні карти учасники мали змогу визначити особистісні фактори та характеристику виникнення конфлікту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*