logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


14
Лют
2021

Кінотренінг «Брехня та як її розпізнати»

     12 лютого 2021 року відбувся кінотренінг в режимі онлайн на тему «Брехня та як її розпізнати» для студентів 1-2 курсів спеціальності «Українська мова і література» філологічного факультету, 1-3 курсів спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта» факультету педагогічної та соціальної освіти, 2-4 курсів спеціальностей «Психологія», «Музичне мистецтво», «Історія та право» та «Спеціальна освіта. Логопедія» факультету педагогіки та психології, 2-3 курси спеціальності «Математика», «Комп’ютерна інженерія», «Менеджмент» механіко-математичного факультету, 3 курсів спеціальності «Середня освіта (хімія)» факультету фізичної культури і спорту, 3 курси спеціальності «Соціальна робота» та «Право» Фахового коледжу університету.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та студентка практикант 3 курсу Кароліна Киричук.

     На зустрічі були продемонстровані уривки серіалу «Теорія брехні» та відеороліки стосовно тематики заняття, під час яких учасники розглядали 2 основні питання:

     – Чому люди брешуть? (Як дізнатися, чи правду говорить співрозмовник? Як не потрапити на гачок до шахраїв на вулиці та в Інтернеті?)

     – Чому я сам брешу? (Що змушує нас брехати? До яких кумедних (і не дуже) ситуацій призводить брехня? «За» і «проти» неправди)

     Захоплюючі вправи, інтерактиви, завдання на самопізнання, перегляд відео, дискусії та цінні рекомендації від тренерів. Студенти під час заняття були проінформовані щодо того, як розпізнавати різні форми брехні у щоденному діловому та особистому спілкуванні, а також освоїли техніки самоконтролю у будь-яких ситуаціях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*