logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Лют
2021

Заняття з елементами тренінгу на тему «Усвідомлене батьківство»

     16 лютого 2021 року в режимі онлайн було проведено заняття з елементами тренінгу на тему «Усвідомлене батьківство» для студентів 1-3 курсів спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта» факультету педагогічної та соціальної освіти, 1-4 курсів спеціальностей «Історія та археологія», «Психологія», «Спеціальна освіта. Логопедія» факультету педагогіки та психології, 2-3 курсів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Середня освіта (Фізика)» механіко-математичного факультету, 1-2 курсів спеціальностей «Середня освіта (Мова і література)» та «Германські мови та літератури (переклад включно)» філологічного факультету.

     Тренером виступила студентка практикант Вікторія Осіпова.

     Мета заняття: популяризація засад усвідомленого батьківства як основної умови повноцінного розвитку дитини.

     Під час заняття учасники за допомогою цікавих вправ та методу мозкового штурму визначали базові понять : «дитина», «батьки», «сім’я», «батьківство», «усвідомлене батьківство».

     За допомогою запропонованих ситуацій від тренера студенти мали змогу розкрити особливості розвитку дитини на різних вікових етапах. Були проінфорсовані та мали змогу зробити аналіз різних стилів батьківської поведінки стосовно дітей та їх впливу на процес формування особистості дитини. Визначили сутності основних засад усвідомленого батьківства та шляхів їх впровадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*