logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Лют
2021

Практичне заняття на тему «Міжособистісні конфлікти. Як ми бачимо одне одного?»

     16 та 17 лютого 2021 року за запитом викладачів Ю. О. Бабаян та Ю. Г. Шапошникової було проведено практичне заняття на тему «Міжособистісні конфлікти. Як ми бачимо одне одного?» зі студентами 2 курсів спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» механіко-математичного факультету, спеціальностей «Дошкільна» та «Початкова освіта» факультету педагогічної та соціальної освіти, спеціальностей «Психологія» та «Історія та право» факультету педагогіки та психології, спеціальності «Середня освіта (Фізична культура)» факультету Фізичної культури і спорту, спеціальності «Середня освіта (Українська мова і література)» філологічного факультету.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова та студентка практикант Ксенія Кравченко.

     Мета: створити адекватне, «розуміюче» ставлення до інших, формувати терпимість до точки зору іншої людини, налаштувати на доброзичливе ставлення до інших і можливость сприймати помилки іншої людини як специфіки поведінки, допомогти учасників краще зрозуміти своїх однолітків, проаналізувати їхню поведінку, дати їй оцінку.

     Під час заняття студенти за допомогою вправ та технік навчилися розуміти себе. Працюючи в парах та «трійках», студенти виховували інтерес до інших людей, формували терпимість до точки зору іншої людини (співбесідника).

     За допомогою програвання ситуацій, запропонованих тренером підвищували рівень самоконтролю і моральної саморегуляції, щодо свого емоційного стану під час спілкування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*