logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Лют
2021

Майстер-клас на тему «Робота з емоційною нестабільністю. Страх, тривога та стрес. Як впоратися?»

     17 лютого 2021 року в режимі онлайн відбувся майстер-клас на тему «Робота з емоційною нестабільністю. Страх, тривога та стрес. Як впоратися?» для студентів 1-2 курсів спеціальності «Початкова освіта» факультету педагогічної та соціальної науки, 3 курсу спеціальності «Історія та право», 1-6 курси спеціальності «Психологія», 2 курс спеціальності «Спеціальна освіта. Логопедія» факультету педагогіки та психології, 2-3 курси спеціальності «Українська мова і література» та 3 курс спеціальності «Право» фахового коледжу університету.

     Тренерами виступили студентки практиканти 6 курсу Сніжана Білецька та Тетяна Сухоборова.

     Мета заняття – розвиток стресостійкості особистості шляхом усвідомлення нею своєї життєвої позиції, формування ефективних комунікативних умінь у процесі спілкування, отримання навичок самоконтролю та конструктивного вияву негативних імпульсів у поведінці.

     Під час заняття учасники були проінформовані щодо понять «почуття та емоції», «стрес та його прояви», «страх та його різновиди», «тривога та тривожність», «емоційно-нестабільна людина», за допомогою практичним вправам розвивали у студентів позитивний образ «я» та адекватну самосвідомість; формували позитивне ставлення до екстремальних ситуацій та світоглядну позицію особистості. Також тренерами був запропонований опитувальник, відомий під назвою GAD-7 для оцінки рівня тривожності.

     Студенти активно брали участь у занятті, були зацікавлені даною темою, ділилися власним досвідом та були вдячні тренерам за цінні рекомендації щодо подолання страху та тривожності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*