logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Лют
2021

Обговорення книги «7 звичок надзвичайно ефективних людей» автора Стівен Р. Кові

     18 лютого 2021 року в рамках проекту «На перехресті думок» було обговорення книги «7 звичок надзвичайно ефективних людей» автора Стівен Р. Кові.

     Це досить популярний бестселер американського бізнес-консультанта про розвиток особистості, який став цікавим не лише для психологів, а й для усіх бажаючих, хто цікавиться саморозвитком і вважає, що людина – не робот, не маріонетка ситуації, а активний творець своєї долі.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Д. С. Гулькова.

     Учасники заняття виділили, що це твір про гармонійний розвиток людини, пошук сенсу життя і правильної реакції на обставини. Основа філософії Кові полягає в тому, що людина завжди може вибирати, як реагувати на ту чи іншу ситуацію. Навіть у ситуації крайньої несвободи і безвиході у людини завжди залишається свобода діяти так або інакше.

     ХТО ТАКИЙ СТІВЕН Р. КОВІ?

     Стівен Р. Кові — всесвітньо відомий фахівець з питань лідерства, сім’ї та міжособистісних взаємин. 1996 увійшов до списку 25 найвпливовіших людей США. Його твори були продані тиражем понад двадцять п’ять мільйонів примірників, перекладені тридцяти вісьмома мовами світу.

     ЧОМУ НЕОБХІДНО ПРОЧИТАТИ КНИГУ «7 ЗВИЧОК НАДЗВИЧАЙНО ЕФЕКТИВНИХ ЛЮДЕЙ»?

     Цей бестселер «New York Times» названо найвпливовішим діловим виданням 20 століття. Прочитавши його, ви зможете значно підвищити свою ефективність як в діловій сфері, так і у відносинах з іншими людьми, в першу чергу зі своїми близькими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*