logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Лют
2021

Читальний клуб «На перехресті думок»

     25 лютого 2021 року в рамках Центру психологічної служби був проведений читальний клуб «На перехресті думок».

     На даній зустрічі ми обговорювали книгу «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем» автора Марка Менсона.

     Тренерами виступили керівник Центру психологічної служби та студенти-практиканти Владислав Федько та Катерина Іванченко.

     Бестселер New York Times, що переконає вас: позитивного мислення може бути забагато. Книжка навчить конструктивно сприймати негативний досвід та допоможе відшукати надійне підґрунтя для щасливого життя.

     ПРО КНИЖКУ

     Ми живемо в культурі, зацикленій на занадто оптимістичних очікуваннях. Із самого дитинства нам нав’язують нереалістичні ідеали, яких ми прагнемо досягти попри все: лише найвищі оцінки, досконала зовнішність, надсучасні ґаджети, найкрутіша робота, тільки екзотичні подорожі й не менш яскраві світлини в соцмережах. Постійно женучись за успіхом і щастям, ми намагаємося уникати будь-якого негативу. Однак негативний досвід, як переконує Марк Менсон, надзвичайно цінний: він звільняє нас від міражу щастя.

     Учасники жваво дискутували щодо того, що книжка допоможе формувати реалістичні очікування, конструктивно сприймати негативний досвід та цілеспрямовано діяти у складних ситуаціях, не розпорошуючись на дрібниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*