logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


12
Бер
2021

«Донбас»: переPROчитання образу» – виставка онлайн

     11 березня 2021 року студенти та викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» завітали на онлайн-презентацію виставки «Донбас»: переPROчитання образу», яку, до Дня українського добровольця, організувала Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека. Метою виставки було з переосмисленням подивитися на українські Донеччину і Луганщину, звільнитися від нав’язаних ідеологічних штампів, інформаційних фейків та зрозуміти, що ніякого несумісного з Україною «Донбасу» не існує в реальному просторі людського життя.

     На 20 інформаційних стендах у хронологічному розрізі висвітлювалися переконливі та цікаві факти з історії заселення степових регіонів, що розкривають суть Донбасу як цивілізаційно-культурного перехрестя. Виставка містить маловідомі матеріали з фондів Центрального державного архіву громадських об’єднань України, Галузевого державного архіву СБУ, а також документи з Державного архіву Донецької області.

     Дякуємо за запрошення, а також професійно організовану та проведену онлайн-презентацію виставки «Донбас»: переPROчитання образу». До нових зустрічей, друзі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*