logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


16
Бер
2021

Підготовка до успішного проходження ЗНО з математики продовжується!

     Підготовка до успішного проходження ЗНО з математики продовжується! Важливим етапом не тільки життя учнів 11 класу, а й студентів ІІ курсу нашого Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» є складання державної підсумкової атестації з предметів загальноосвітньої компоненти у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Цей складний шлях ми допомагаємо пройти максимально впевнено та успішно. Так на базі нашого коледжу викладачем МАРІНОВОЮ ВАЛЕРІЄЮ ВІТАЛІЇВНОЮ постійно проводяться майстер-класи з успішного складання ДПА у формі ЗНО з математики.

     16 березня 2021 року пройшов черговий майстер-клас з теми «Рівняння та нерівності. Частина 3». Підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з математики – завдання непросте та потребує значних зусиль, але ми підготували набір лайфхаків з кожного розділу вашого майбутнього зошиту з ЗНО! Ми звертаємо увагу на методи розв’язання типових прикладів та на помилки, яких найчастіше допускають при розв’язанні, та надаємо поради, як їх уникнути.

     Слідкуйте за нашим розкладом та відвідуйте майстер-класи разом з нами. Це цікаво і корисно! Вершини досяжні! Все буде ЗНО!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*