logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Бер
2021

Правова дискусія: «Водно-екологічний правопорядок і забезпечення екологічної безпеки населення України»

     Щороку 22 березня відзначається Всесвітній День води. Це свято було започатковане для вирішення глобальних проблем нестачі питної води на планеті та збереження водних ресурсів. Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію від 22 лютого 1993 року, оголосивши 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів. Згідно рекомендацій Конференції ООН з охорони навколишнього середовища і розвитку, цей день почали відзначати з 1993 року. Починаючи з 2000 року кожний Міжнародний день води присвячується певній темі, цьогоріч День води проходив під гаслом «Вода для всіх».

     Так, студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» не залишилися осторонь цієї проблеми і також взяли участь у висвітленні проблем водного середовища, під керівництвом викладача вищої категорії РУСЕЦЬКОЇ ЮЛІЇ ЛЕОНІДІВНИ:

ЛАЩАК ВАЛЕНТИНА, студентка четвертого курсу спеціальності Право, висвітила питання «Проблеми чистої води та її охорона»

ЦАПКО СЕРГІЙ, студент четвертого курсу спеціальності Право, опрацював та висвітлив питання: «Суб’єкти та об’єкти водокористування»

МУНТЯН ДАВИД, студент четвертого курсу спеціальності Право, окреслив проблематику: «Водні ресурси та водний природо-заповідний фонд Миколаївської області»

ЗАРЄЧНА РУСЛАВА разом з КАЦЮБАН АННОЮ пропрацювали та висвітлили «Основні види і порядок водокористування в Україні»

СВЕРДЛОВ КИРИЛО, студент четвертого курсу спеціальності Право, висвітлив питання: «Проблеми законодавчого регулювання користування водними об’єктами та шляхи їх вирішення»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*