logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Бер
2021

«Кар’єра в банківській сфері: переваги та підводні камені»

     23 березня 2021 р. в рамках заходів Всесвітнього тижня грошей Global Money Week 2021 було організовано онлайн захід на тему «Кар’єра в банківській сфері: переваги та підводні камені». Головним спікером заходу виступила керівник відділу з підбору персоналу Миколаївського відділення Приватбанку Бірзул Світлана Миколаївна.

     Робота в банку часто асоціюється з гарними перспективами кар’єрного та особистісного зростання, комфортними умовами праці та стабільністю. Бірзул С. М. розповіла про реальні перспективи кар’єрного та особистісного зростання, про умови праці в банку та soft-skills, які стануть у пригоді при побудові банківської кар’єри, де і як їх опановувати та що робити кандидатам, які хочуть бути більш конкурентоспроможними на ринку праці у банківській чи іншій фінансовій сфері.

     Світлана Миколаївна ознайомила студентів коледжу з унікальним проектом, який реалізовує в Україні тільки Приватбанк, а саме – «Онлайн-практика студентів в банку». Цей проект є надзвичайно актуальним в нинішніх карантинних умовах життя населення країни, а також сприяє підвищенню фінансової освіти студентів. Доречі, варто відзначити, що студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» вже мали можливість неодноразово проходити практику в Приватбанку онлайн.

     Окрім цього, Бірзул С. М. познайомила студентів з цікавою історією розвитку Приватбанку як однієї із провідних фінансових установ в Україні та продемонструвала унікальні програми фінансових послуг для споживачів, які започатковані Приватбанком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*