logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Бер
2021

Фінансова інтерактивна онлайн-гра «Найрозумніший знавець фінансової грамотності»

     Хто сказав, що дистанційно не може бути цікаво? Наші онлайн заходи завжди проходять креативно, корисно, пізнавально та цікаво!

     26 березня 2021 року, в рамках святкування Global Money Week 2021, викладачем фінансових дисциплін БІЛОВУС ТЕТЯНОЮ ВІКТОРІВНОЮ було організовано та проведено цікаву інтерактивну фінансову гру «Найрозумніший знавець фінансової грамотності», де студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» в прямому ефірі Zoom змагалися за звання «Найрозумнішого знавця фінансової грамотності».

     В 1 раунді гри учасникам задавалися та транслювалися на екрані цікаві питання та завдання фінансового характеру, на які вони мали якомога швидше та правильно відповідати в чаті. За підсумками першого раунду було обрано 6 учасників, які набрали найвищу кількість балів, та продовжили змагання в другому раунді.

     В другому раунді фінансової гри учасники обирали на екрані Zoom питання із 6-ти різних фінансових категорій різної складності, на які треба було дати правильні відповіді.

     В третьому раунді три учасники, що набрали найбільшу кількість балів, зійшлися в усному онлайн-батлі за звання «найрозумнішого знавця фінансової грамотності».

     За підсумками трьох раундів фінансової гри, місця розподілилися так:

1 місце посіла ОМЕЛЬЧУК ЄВАНГЕЛІНА, студентка другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування (235 група);
2 місце – ГОНЧАРОВА ОЛЬГА, студентка першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (135 група);
3 місце – ХОМЕНКО АНАСТАСІЯ, студентка першого курсу спеціальності «Соціальна робота» (125 група).

     Вітаємо переможців та бажаємо й далі розвиватися в напрямку підвищення фінансової грамотності !!!!!

     Студентам сподобався такий формат гри, тож ми продовжуватиме й далі освоювати та підвищувати фінансову грамотність нашої молоді різноманітними онлайн заходами!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*