logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Кві
2021

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Дослідження молодих Вчених: від ідеї до реалізації»

     Катерина Демченко – учасниця Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «ДОСЛІДЖЕННЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ: ВІД ІДЕЇ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ»

     19-20 березня КАТЕРИНА АНДРІЇВНА ДЕМЧЕНКО, студентка третього курсу спеціальності «Право» Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського» була активним учасником Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «ДОСЛІДЖЕННЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ: ВІД ІДЕЇ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ», організованої Київським університетом імені Бориса Грінченка за сприяння Міністерства освіти і науки України.

     Представила власні наукові дослідження з проблем «Булінгу, в т. ч. у закладах освіти, як  соціальної проблеми сучасного  суспільства, шляхів його  подолання (включаючи волонтерство безоплатної правової допомоги)», які здійснені та реалізовані під науковим керівництвом Олени Царенко, директорки  Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського», кандидатки політичних наук.

     Катерина також взяла активну участь у майстер-класах за напрямами роботи конференції:

  • «Дослідження соціальної активності молоді: зарубіжний досвід і можливості для України»;
  • «Сучасні загрози у мережі «Інтернет»: профілактичні поради для користувачів».

 
     По завершенню конференції для учасників була проведена Театралізована екскурсія: «Поділ у творах Нечуя-Левицького: від Академії до Кожум’як» з онлайн-трансляцією. Це було дуже круто!

     Дякуємо організаторам за професійно організовану та проведену на високому рівні конференцію! Творимо науку України разом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*