logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Кві
2021

«Цивільний шлюб: права та обов’язки подружжя»

     7 квітня 2021 р. студенти та викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Фахового коледжу Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» долучилися до правопросвітницького онлайн заходу «Цивільний шлюб: права та обов’язки подружжя»  у рамках роботи Університету правових знань, організованого Миколаївською обласною універсальною наукова бібліотекою

     Ні для кого не є секретом, що останнім часом все більше пар живуть спільно, однією сім’єю без державної реєстрації шлюбу, в так званих «фактичних шлюбних» відносинах. Тим не менш, суперечки з приводу цивільних шлюбів не вщухають, і ставлення до них далеко неоднозначне.

     Розібратися з усіма практичними аспектами теми допомогли фахівці Миколаївського місцевого центру БПД, з’ясувавши позитивні та негативні сторони цивільного шлюбу, а також наголосивши на тих юридичних проблемах і способах їх розв’язання, з якими стикаються більшість пар, які проживають у цивільному шлюбі.

     Спікерка онлайн вебінару також дала відповіді на багаточисельні запитання від слухацької аудиторії. Дякуємо за цікавий та актуальний для молоді онлайн захід!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*