logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Жов
2015

Студенти філологічного факультету відсвяткували день народження літературно-мистецького інтернет-журналу «Миколаїв літературний»

     20 жовтня 2015 року в Миколаївській науково-педагогічній бібліотеці студенти філологічного факультету під керівництвом професора В. В. Гладишева відсвяткували день народження інтернет-журналу «Миколаїв літературний», якому виповнилося 3 роки. Аналогів журналу в Україні немає, за цей час він завоював світову популярність так, як сайт читають у 107 країнах.

     Захід розпочав головний редактор інтернет-журналу, відомий миколаївський поет В. Качурін. Про «Миколаїв літературний» говорили поети Д. Кремінь, В. Качурін, професор В. Гладишев, письменники А. Фіногєєв, А. Маляров, Є. Безушко. Сюрпризом заходу стала скайп-конференція з В. Христенко, заступником головного редактора (м. Москва).

     Письменник А. Маляров наголосив, що «головним у нашому проекті є приплив молодих авторів, оскільки за молодими – майбутнє, у них море своїх шанувальників».

     «Миколаїв літературний» – унікальний інтернет-журнал, який користується популярністю в Україні та за її межами, відкриваючи літературний Миколаїв світу.

 

litnik0010 

Прес-центр філологічного факультету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*