logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Кві
2021

Тренінг «Самопрезентація»

     31 березня 2021 року для студентів 1 курсу спеціальності Психологія та “Історія та право” факультету педагогіки та психології, 1 курсу спеціальності Дошкільна освіта” та “Початкова освіта” факультету педагогічної та соціальної освіти було проведено практичне заняття в режимі онлайн з елементами тренінгу “Самопрезентація”.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Гулькова Дар’я Сергіївна.

     Будь-яка взаємодія між людьми залежить не лише від професійних компетенцій, але і від враження, яке ми справляємо один на одного. Перше враження залежить від самопрезентації і воно впливатиме на характер ділової зустрічі. Але враження, яке залишиться після зустрічі, залежить від того, як ви себе поводили. Соціальні психологи стверджують, що враження від поведінки закладається у пам’яті як базовий шаблон, тому подальша взаємодія завжди порівнюватиметься з ним. Негативна поведінка запам’ятовується краще, тому для її зміни доведеться витратити більше часу і зусиль. Як справляти на партнерів вигідне вам та компанії враження?

     Теми для обговорення були наступні:
– що саме і як впливає на враження, яке ми справляємо на інших слова, змістовна складова мови;
– голос та інтонування;
– зовнішній вигляд;
– мова тіла;
– поведінка;
– на що звернути увагу перед зустріччю, на що — під час.

     В результаті учасники змогли проаналізувати власну самопрезентацію за конкретними параметрами; навчилися керувати враженням, яке справляють на оточуючих; відшліфували навички поведінки, що допомагають закріпити позитивне сприйняття власного Я-образу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*