logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Кві
2021

Семінар-концерт: «Батьки і діти: компаративний аналіз педагогічних ідей Антона Макаренка і Василя Сухомлинського»

     12 квітня, згідно з тематикою заходів Науково-дослідного центру розвитку ідей Василя Сухомлинського, керівник осередку Олена Дрозд підготувала для студентів МНУ імені В. О. Сухомлинського семінар-концерт: «Батьки і діти: компаративний аналіз педагогічних ідей Антона Макаренка і Василя Сухомлинського», який відбувся дистанційно засобами освітньої платформи ZOOM.

     Ведуча запропонувала аналітичну довідку за фактами біографії двох видатних педагогів, публіцистів, письменників, розповіла притчу про батька і сина, звернулася до «Книги до батьків» А. Макаренка і «Батьківської педагогіки» В. Сухомлинського.

     Цікаві і глибокі доповіді підготували студенти: І. Даровських, А. Берест, Б. Гриценко, О. Богданов, А. Ходарченко. Студенти обговорили зміст батьківського авторитету в педагогічній спадщині обох педагогів, розкрили сутність педагогічної культури батьків, диспутували на тему статевого виховання. Колективна робота підтвердила актуальність і нетлінність педагогічних ідей В. Сухомлинського та А. Макаренка. Семінар одухотворювали вірші про батьків у виконанні студенток: І. Мирошниченко, А. Кучинської, А. Цихміструк, І. Войтенко, Ю. Золотар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*