logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Кві
2021

Розробка курсу «Засвоєння другої мови»

     31 березня 2021 року розпочалася робота над розробкою навчальної програми курсу «Засвоєння другої мови». Цей курс розробляється в рамках проекту Erasmus + 610427-EE-2019-EPPKA2-CBHE-JP «Розвиток потенціалу викладачів іноземних мов як шлях до багатомовної освіти та європейської інтеграції в Україні (MultiEd)».

     Засвоєння другої мови є факультативною дисципліною циклу професійних курсів програми для підготовки майбутніх учителів іноземних мов. У розробці курсу «Засвоєння другої мови» беруть участь партнери з восьми українських університетів (Запорізький національний університет, Миколаївський національний університет ім. В.О.Сухомлинського, Черкаський національний університет, Полтава, Національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка, Горлівський інститут іноземних мов, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Прикарпатський національний університет) на чолі з Іриною Задорожною, яка є керівником команди.

     Доктор Елізабет Віландер (Астонський університет, Велика Британія), яка відповідає за процедуру розробки курсів, ділиться своїм досвідом та консультує українських партнерів консорціуму MultiEd.

     Команда партнерів має розробити програму курсу «Засвоєння другої мови». Вже проведено три засідання. Теми модулів, їх теоретичні та практичні компоненти, а також цілі та результати навчання вже визначені, обговорені та схвалені усіма членами команди. Команду МНУ представляли викладачі кафедри англійської мови і літератури доктор філософії у галузі освіти, доцент Баркасі В.В. та викладач Кордюк О.М.

     Попереду ще багато роботи, але злагоджена та продуктивна робота команди партнерів доводить, що розробка курсу «Засвоєння другої мови» буде завершена у запланований термін, до 15 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*