logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Кві
2021

Правничий круглий стіл онлайн на тему: «Забезпечення дотримання законності в умовах карантину»

     15 квітня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховому коледжі Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського» під керівництвом викладача правових дисциплін СВІТЛАНИ СЕРГІЇВНИ РУКІНОВОЇ та за активної участі студентів спеціальності «Право» відбулось чергове засідання правничого круглого столу онлайн на тему: «Забезпечення дотримання законності в умовах карантину».

     Мета заходу – проаналізувати актуальність проблеми забезпечення дотримання законності в умовах карантину, дослідити впровадження ефективних альтернативних рішень, які в свої чергу будуть інноваційними рішеннями найближчого майбутнього.

     До участі в заході були залучені:

  1. ЄВГЕН МОРОХОВЕЦЬ – заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області.

Тема виступу: «Система безоплатної правової допомоги як універсальний механізм доступу до правосуддя в умовах карантину».

  1. ОЛЕКСАНДР ФЕДОРОВ – лейтенант поліції, старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю ГУ Патрульної поліції у Миколаївській області.

Тема виступу: “Забезпечення дотримання законності в умовах карантину з боку патрульної поліції”.

  1. АНАСТАСІЯ ЗАБОЛОТЬКОВА, начальниця відділу “Миколаївське бюро правової допомоги” Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Тема виступу: “Практичні аспекти надання безоплатної правової допомоги в умовах карантину”.

     Активну участь брали також студенти коледжу:

  1. КАТЕРИНА ДЕМЧЕНКО, студентка 3 курсу спеціальності «Право». Тема виступу: «Правила поведінки в умовах карантину».
  2. КИРИЛО СВЕРДЛОВ, студент 4 курсу спеціальності «Право». Тема виступу: «Практичні аспекти надання безоплатної правової допомоги в умовах карантину».

 
     Результатом заходу стало інформування студентів про їхні права та надання механізмів щодо їх захисту в умовах карантину.

     Отже, у зв’язку з введенням карантинних заходів внаслідок поширення коронавірусної інфекції були внесені суттєві зміни в діюче законодавство, в тому числі у сфері надання правових послуг, що в свою чергу сприяло впровадженню ефективних рішень, за яких карантинні заходи матимуть мінімальні ризики, принаймні в контексті основоположних прав людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*