9 квітня 2021 року був проведений онлайн майстер-клас з теми “Психологія здорового харчування” зі студентами 3 курсів спеціальності “Психологія”, 267 групи спеціальності “Спеціальна освіта. Логопедія” факультету педагогіки та психології, 3 курсу спеціальності “Біологія та хімія” механіко-математичного факультету.
Тренером виступила керівник Гулькова Дар’я Сергіївна.
Під час заняття студенти формували усвідомлення цінності здоров’я як основи для успішної реалізації життєвих цінностей. За допомогою вправам актуалізували відчуття важливості здорового харчування і необхідності дбайливого і необхідного ставлення до власного здоров’я та життя.
Під час майстер-класу студенти були проінформовані щодо факторів ризику булемії або анорексії.
Тренер допомагала на протязі онлайн майстер-класу усвідомленню власної поведінки і способу життя як найважливішого фактора, що впливає на здоров’я людини.
Дякуємо усім за активну участь та небайдужість до власного здоров’я.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.