logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Кві
2021

Онлайн заняття «Інтервізія для психологів»

     23 квітня 2021 року в міжнародний день психолога для студентів-психологів 3, 4, 5 курсів та випускників, а також для волонтерів Центру психологічної служби було проведено он-лайн заняття ” Інтервізія для психологів”.

     Тренером виступила керівник Центру психологічної служби Гулькова Д.С.

     Дуже ефективною формою підвищення кваліфікації психолога-консультанта є індивідуальна та групова інтервізія – вид групової супервізії, де суб’єктом аналізу виступають самі учасники групи – щось на зразок “груп рівних”.

     Під час заняття учасники робили наголос не лише на методичній стороні справи, не лише на професійних навичках консультанта, а й на його особистісних утрудненнях, на особливостях взаємостосунків між психологом та клієнтом.

     На занятті розглядалися основні напрямки, задачі, правила та функції Інтервізійної групи та був розглянутий реальний клієнтський випадок.

     Студенти мали можливість проаналізувати ситуацію, з якою можуть стикнутися під час власної консультаційної роботи. Задавали питання, давали свої гіпотези та припущення щодо того, як можна працювати надалі з клієнтом.

     Заняття студентам сподобалось, учасники активно приймали участь, висловлювали свої думки та ділилися власним професійним досвідом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*