logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Кві
2021

Оновлення навчальних курсів з Академічного письма

     Програми Eразмус + спрямовані розширити межі професійних знань та компетенції викладачів і студентів, і дисципліна академічне письмо не є виключенням. Нові курси з академічного письма зосереджені на розвитку та вдосконаленні умінь та навичок письма шляхом підвищення обізнаності щодо практики та якості письма в університеті. Процесом розробки курсів керує Крістіна Каллас, науковий співробітник Тартуського університету, Нарвcький коледж.

     Курси “Academic Writing Essentials”, “Academic Writing” та “Research Skills and Academic Writing” для різних освітніх рівнів – бакалаврський, магістерський, доктор філософії, передбачають формування у студентів навичок академічної культури та грамотності, академічного письма, необхідних для успішного провадження науково-дослідницької та науково-навчальної роботи в університеті, та озброює їх необхідними знаннями щодо особливостей академічної комунікації.

     Курси передбачають, що всі знання здобуті студентами за три модулі стануть запорукою для написання академічних текстів та власних досліджень англійською мовою.

     Команду МНУ представляли завідувач кафедри англійської мови і літератури, менеджер проєкту MultiEd, доктор філософії у галузі освіти, доцент Мироненко Т.П., та адміністратор проєкту MultiEd, доктор філософії у галузі освіти, доцент Добровольська Л.С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*